Bästsäljare

Tillverkare

Extrapriser

Köpinfo - leverans & köpvillkor

Handla barnvagnar och barnprodukter online hos Petitbarnvagnar.se

Köpinfo

Sammanfattning kostnader (inom Sverige):

Frakt: 29 kr
Fraktfritt över 599 kr
Kreditkort: 0 kr
Förskottsbetalning/BankGiro: 0 kr
Faktura: 29 kr
Klarna konto: 0 kr

ÖPPET KÖP: Du kan returnera produkter inom 14 dagar efter din beställning. Kontakta oss i förhand.+ Betalningsmetoder

+ Leverans

+ Öppet köp

+ Köpvillkor

+ Köpvillkor barnvagnarbetalningsmetoder

kortbetalning - säker betalning på nätet med VISA och MasterCard

Vi samarbetar med Nets ePayment (f.d Auriga ePayment) för att garantera en trygg och säker betaltjänst via internet. Nets ePayment använder sig av 3D-Secure, en säkerhetslösning för kortbetalningar på internet, framtagen av Visa och MasterCard för att identifiera kortinnehavaren vid kortköp och som även är en garanti mot bedrägerier.

Nets ePayment är certifierade enligt standarden PCI DSS (Payment Card Industry Data Security Standard). Det innebär att de uppfyller de hårda säkerhetskraven för korthantering som gemensamt ställs av de internationella kortvarumärkena såsom VISA och MasterCard.

faktura genom Klarna - betala först efter det att du fått din beställning!

 • Betalningsvillkor 14 dagar.
 • Vid försenad betalning utgår påminnelseavgift med det belopp som är tillåtet enligt lag f.n. 50 kr samt dröjsmålsränta med 24% + gällande referensränta.
 • Sedvanlig kreditprövning utan kännedomskopia sker och leverans sker endast till folkbokförd adress.
 • Vid val av faktura som betalningsmedel tillkommer en extra avgift om 29 kr inkl moms.

Allmänna villkor för köp genom Klarna hittar du här

delbetalning genom Klarna - betala i din egen takt!

Det finns två olika delbetalningssätt. Det ena är ett kontoalternativ där du betalar 1/24 av totalbeloppet eller minst 50 kr i månaden. Det andra alternativet är att delbetala till en fast månadskostnad i 6, 12 eller 36 månader, vilket blir valbart när du handlar för över 1000 kr. Beloppet att betala beräknas då utifrån den valda betalningstakten. Aviavgift om 29 kr tillkommer på båda alternativen. Läs mer nedanför:

ALT. 1 - delbetala från 50 kr/mån! - klarna konto
Betalsättet för dig som själv vill välja hur mycket du betalar varje månad. Men Klarna konto är mer än så. Förutom att du alltid får hem dina varor innan du betalar, samlar du alla dina köp på ett konto. Detta gäller även om du har handlat i flera olika butiker via Klarna konto. Det betyder en enda faktura, oavsett antalet köp.

 • Få alltid varan innan du betalar
 • Betala från 50 kr/mån eller 1/24 av totalbeloppet
 • Du behöver aldrig lämna ut kortuppgifter
 • Alla dina köp samlas på ett konto och på en faktura
 • Handla nu - betala i slutet av nästkommande månad
 • En aviavgift om 29 kr, oavsett antalet köp
 • Du kan när som helst betala hela beloppet på en gång

0 kr i uppläggningsavgift. För Klarna konto gäller årsräntan på 19,5% och effektiv ränta från 26,99% vid köp om 10 000 kr. Med andra ord blir den genomsnittliga räntekostnaden per månad, om du handlar något för 1 000 kr, ca 16,5 kr. (Psst. Du vet väl att räntan är avdragsgill.)

Allmänna villkor hittar du här.

ALT. 2 - delbetalning - delbetala till en fast månadskostnad i 3, 6, 12 eller 24 månader.
Beloppet att betala beräknas då utifrån den valda betalningstakten.

Följande alternativ finns för delbetalning:
• 3 månader med 0 % årsränta (uppläggnings- avgift 95 kr)
• 6 månader med 0 % årsränta (uppläggnings- avgift 195 kr)
• 12 månader med 0 % årsränta (uppläggnings- avgift 295 kr)
• 24 månader med 9,95 % årsränta (uppläggningsavgift 295 kr)

- Avgift om 29 kr tillkommer.

Allmänna villkor för köp genom Klarna hittar du här.

förskottsbetalning/bankgiro

- Betalning sker i förskott till vårt bankgiro nr. 232-2105.

- Ange ordernummer som referens vid betalningen (den bör du ha fått från oss på orderbekräftelsen till din angivna e-postadress).
- När inbetalningen gått till vårt konto skickas dina varor ut.
- Betalning bör ske inom 5 dagar. Dock kan en påminnelse mailas ut och om vi inte får betalning därefter makuleras ordern.

 

leverans

orderbekräftelse

En automatisk orderbekräftelse skickas ut när en vara är beställd. Där finner du uppgifter om varor du köpt, pris(er) och fraktkostnad. Om något är fel med beställningen, kontakta oss snarast via e-post.

fraktkostnader

Fri frakt inom Sverige, vid köp över 599 kr. Vid köp under 599 kr tillkommer en fraktkostnad på 29 kr inom Sverige.

Det går även att göra en beställning via avhämtning som är fraktfritt. Med det fraktalternativet (avhämtning) kontaktar vi dig med information angående avhämtning så snabbt vi fått din order. Avhämtning sker på Djurö, Värmdö. (Gäller EJ barnvagnar då de skickas direkt från Naturkind (Österrike).

Vi levererar även inom EU där fraktkostnaden är 79 kr (normal post) eller 159 kr (spårad post). Läs mer om hur man gör en beställning utanför Sverige här.

expedition och leveranstid

- Det är köparens ansvar att ange korrekt adress när beställningen görs.
- Vi paketerar och skickar din beställning samma dag förutsatt att din beställning är oss tillhanda senast kl. 12.00, annars skickas den nästa arbetsdag (om du genomför beställningen en fredag efter kl. 12.00, skickas den först på måndagen).
- Om betalning sker genom Förskottsbetalning/ Bankgiro så skickas dina varor så snart inbetalningen kommit in till vårt konto.
- Normal leveranstid är 1-3 dagar, såvida inget annat angetts. (Gäller EJ barnvagnar och barnvagnstillbehör)
- Vi anlitar oss av Posten för våra utskick och distribuerar ut vardagar enligt Postens villkor.
- Leveranstid för barnvagnar och barnvagnstillbehör från Naturkind varierar från ca 1-14 veckor beroende på vara, då de somliga skickas direkt från Naturkind. Så snart vi fått in en order på en produkt från Naturkind kontaktar vi dig med leveranstid och mer information.

transportskada

Om varan är skadad vid leverans redan vid utlämningsstället, gör en anmälan på platsen. Upptäcks skadan först när du öppnar försändelsen gör en anmälan till oss via e-post.

 

öppet köp

Du har full bytes- och returrätt (ångerrätt) i 14 dagar enligt svensk lag (distansavtalslagen) efter det att du mottagit varan om du inte är nöjd med din vara.

För mer information om distanshandelslagen kan ni läsa vidare här

byte

Varan bör vara oanvänd och i nyskick samt att etiketter sitter kvar. Du ansvarar för varan tills dess at vi mottagit den. Kund står för både tur och -returfrakt. Varor som återsändes mot postförskott eller efterkrav utlöses ej av oss. Kontakta oss via e-post innan du skickar tillbaka varan/varorna. Informera oss gärna i förväg om vilken vara du vill byta till så reserverar vi varan åt dig. Kontakta oss via e-post här.

retur- ångerrätt

Varan bör vara oanvänd och i nyskick samt att etiketter sitter kvar. Du ansvarar för varan tills dess at vi mottagit den. Fraktkostnad vid eventuell retur skall alltid betalas av kund. Varor som återsänds mot postförskott eller efterkrav utlöses ej av oss. Kontakta oss via e-post innan du skickar tillbaka varan/varorna.

reklamation

Vill du reklamera en vara kontakta oss gärna via e-post senast 14 dagar efter leverans innan du skickar tillbaka varan så att vi kan komma överens om en lösning och godkänna reklamationen. Ange varan, ditt namn, telefonnummer samt ordernummer och berätta utförligt vad felet är när du skriver till oss. Vi vill att våra kunder ska vara nöjda med sina köp hos oss, så tveka inte att kontakta oss. Läs även mer om byte, retur och ångerrätt på denna sida för mer information.

återbetalning

Återbetalning sker efter det att vi mottagit och kontrollerat varan. Återbetalning betalas tillbaka till betalningsalternativet kunden använt när beställningen utfördes. Frakten återbetalas ej.

För kortbetalning återbetalar vi till ditt kort/konto, för förskottsbetalning/bankgiro återbetalar vi till ett konto som du själv informerar oss om och om du betalat genom faktura tar vi bort varan från din beställning.

 

köpvillkor

allmänt om beställning hos Petitbarnvagnar.se

- Alla beställningar som görs på Petitbarnvagnar.se är bindande.
- Målsmans tillstånd krävs om du vill beställa och är under 18 år.
- Allt som visas i butiken finns i lager.
- Petit Pure förbehåller sig rätten att häva ett köp om bedrägeri misstänkts.
- Vi har försökt återskapa färgerna på bilderna så att de är så realistiskt som möjligt, men vi kan inte garantera att färgerna på produkterna är exakt som i verkligheten. Datorinställningar kan också tex påverka hur färger visas på din dator. Kontakta oss gärna om ni vill ha mer information om något plagg och dess färg.

Rabatter gäller EJ Naturkind barnvagnar och barnvagnstillbehör (om inte annat angetts).

priser

- Priserna är i svenska kronor.
- Moms ingår på alla våra varor med 25%.
- Vi reserverar oss rätten för prisändringar utan någon förvarning för eventuella prisfel. Du betalar alltid det pris som visas när din beställning utförs, om du köpt en vara till ett felaktigt pris meddelas du om detta och du får tillbaka dina pengar.

vid tvist

Vid eventuell tvist följer vi Allmänna Reklamationsnämndens rekommendationer. För mer information klicka här.

kundinfo

Vi behandlar dina person- och kunduppgifter konfidentiellt och enligt personuppgiftslagen. Vi lämnar aldrig ut dem till tredje part.

force majeure

Petit Pure AB är befriad från påföljd för under låtenhet att fullgöra viss förpliktelse enligt detta avtal, om under låtenheten har sin grund i befriande omständighet enligt nedan och omständigheten förhindrar, försvårar eller försenar fullgörandet. Såsom befriande omständighet skall anses bl. a. myndighets åtgärd eller under låtenhet, nytillkommen eller ändrad lagstiftning, konflikt på arbetsmarknaden, blockad, brand, översvämning, sabotage, olyckshändelse av större omfattning eller annan typ av naturkatastrof. I force majeure ingår myndighets beslut som påverkar marknad och produkter negativt, t ex. Restriktioner i indikation, varningstexter, försäljningsförbud etc., onormal nedgång i marknaden samt om bolaget utsetts för kriminell aktivitet som påverkar verksamheten.

 

köpvillkor barnvagnar

betalning

- Betalning av barnvagnar kan göras med kreditkort, förskottsbetalning/bankgiro eller Klarna faktura eller Klarna delbetalning.
- När en beställning på en barnvagn är lagd tas barnvagn tas 1500 kr som handpenning. Om man beställer ett barnvagnspaket är det 2500 kr. Handpenningen återbetalas inte när en barnvagn är beställd och man önskar makulera sin beställning. Kontakta oss gärna ( info(@)petitpure.se ) om du har fler frågor.

frakt / leverans

- Ingen frakt tillkommer när du handlar Naturkinds barnvagnar.
- Barnvagnar och dess tillbehör är beställningsvaror (förutom regnskydd).
- Leverans på våra barnvagnsmodeller tar ca 10-14 veckor.
- Barnvagnstillbehör som beställs separat tar ca 1-4 veckor.

Kontakta oss gärna innan du beställer om du vill veta leveranstid då det kan skifta från en vecka till en annan.

garanti / reklamation mot tillverkningsfel

Det är viktigt att du kontaktar oss snarast om något fel uppstår, på detta sätt kan vi hjälpa att åtgärda felet och förhindra att det blir värre.

Reklamera varan inom skälig tid från att felet upptäckts och senast tre år från försäljningstillfället.

Garantin och reklamationsrätten gäller ej om skadan/felet uppstått genom:
- en olyckshändelse efter det att du fått varan
- onormal användning/slitage
- vanvård/slitage
- att du låtit bli att följa skötsel- och serviceanvisningar som Naturind bifogat med leverans

 

6 månader efter köp övergår bevisbördan för tillverkningsfel på konsument i enlighet med Svensk Lag - "Fel som visar sig inom sex månader från köpet anses vara fel som fanns när varan såldes om säljaren inte kan bevisa annat. Om felet visar sig senare är det köparen som ska bevisa att felet fanns när varan såldes. Det är inte fel på varan om den blivit sämre på grund av en olyckshändelse, vanvård eller onormal användning."

Naturkind erbjuder 2 års garanti på tillverkningsfel.

förlossningsgaranti

Vi erbjuder förlossningsgaranti vid köp av barnvagn. Det innebär att du kan returnera barnvagn mot uppvisande av läkarintyg (graviditet/förlossning). Barnvagnen ska vara oanvänd och skickas tillbaka i originalförpackningen.

Rabatter gäller EJ för Naturkindbarnvagnar och deras barnvagnstillbehör (om inte annat angetts).